Dansresor

DANSRESA TILL ÖN LOSINJ I KROATIEN DEN 28 MAJ – 4 JUNI 2018.
På dagarna har vi Kurser i bugg och gammaldans på stora altanen mellan kl. 10.00 – 12.00 och på kvällarna dansar vi till levande musik på samma altan mellan kl. 20.30 – 23.00.

C-laget spelar live!

Lärare i gammaldans är NiLs-Åke Bauhn och i bugg Kjell-Åke Stålstrand.

Flyg, transfer, del i dubbelrum, halvpension (frukost och middag) kostar 7 890 kr.

Vi bor på underbara Hotell Vespera som är fyrstjärnigt.

Vattenlandet på fyrstjärniga Vespera slår det mesta, med 3 000 kvadratmeter pooler i tre nivåer som likt ett vattenfall mot havet och stranden. Hydromassage, vattenfall, bubbelpool och ett soldäck som för tankarna till lyxkryssare. Allt med fenomenal havsutsikt. Två av poolerna är för mindre barn, med en härlig vattenrutschkana. Nedanför hotellet ligger badvänliga klippor som är perfekta för sol och bad i det rena och klara vattnet.
Mat
Maten som serveras är helt fantastisk! Frukostbuffé och middag ingår och serveras i den fina bufférestaurangen. Tre à la carte-restauranger ligger i närheten, invid havet.
Rummen
Snygga och luftiga dubbelrum. I varje rum finns en dubbelsäng samt en extrasäng. Alla rum har balkong, badrum med dusch, luftkonditionering, internet, satellit-tv, telefon, minibar, hårfön och säkerhetsbox.
Övrigt
Valutaväxling, tvättservice, presentbutik och tidningskiosk, internet, inomhuspool, baby-, mini-, och tonårsklubb, lekrum och lekplatser. Restaurang, parkering, bar, bagageförvaring, tennisbana, minigolf, bocciabana, bordtennis samt underhållning för barn.

Boka på länken nedan:

http://www.travea.se/bokning-steg-2?ps=TRTRGOTRJK%2DD22018%2D05%2D29H%2DGRUPP%2DVESPERAbuggskolan

DSC01604